Ændringer i træningstiderne

Skrevet af admin den 21/09/2015

Vi har længe drømt om at have vores egen dojang som vi har fuld adgang til alle ugens dage. Det ville betyde at vi kunne tilbyde flere træningshold på flere af ugens dage. Nu hvor vi er faldet godt til på Sønderkærskolen kan vi begynde på det. Bestyrelsen og trænerne er derfor meget spændte på at byde alle velkommen til familietræning om onsdagen! Du kan læse mere om hvad familietræning går ud på her.

Der bliver også lavet et par ændringer i hvornår de eksisterende hold træner. Fra og med d. 5 oktober vil tiderne se sådan ud:

Mandag
Børn (med forældre): 16.30 – 18.00
Voksne: 18.05 – 20.00

Onsdag
Familie: 16.30 – 17.30
Voksne: 18.00 – 20.00

Torsdag
Børn (uden forældre): 17.00 – 18.30

Vær opmærksom på at torsdag børnetræningen er uden forældre. Vi vil i den forbindelse opfordre forældre til at gøre brug af vores super hyggelige klublokale, hvor man bl.a. kan lave et og kaffe. Motionsrummet ved siden af selve dojangen vil også være åben hvis man har lyst til ekstra træning.
Forældre er stadig meget velkomne om mandagen og selvfølgelig også på familieholdet om onsdagen.