Beklædning

Her får du information omkring vores Dobok (Dragt)

Hvor køber man doboks?

Doboks kan købes gennem dojangen, og de koster ca. 500 kr. Vi har dem i alle størrelser så man kan prøve og finde den der passer bedst

Hvorfor har i dobok på?

Det er fordi den er super behagelig at træne i, og ikke går i stykker hvis vi trækker lidt i hinanden. Derudover er alle ens, og danner derved grundlag for nye venskaber

Hvornår skal jeg have en dobok?

Det er helt op til dig selv at vurdere, men vi opfordrer til at vente til du melder dig ind.

Må jeg bruge min dobok til og fra træning?

Gerne, hvis du bliver kørt i bil og tager bæltet af.

Undervisningen

Her får du information omkring vores træning og undervisningen

De ting i udtaler lyder sjovt.

Det er fordi vi udtaler teknikkerne på koreansk. Det er en stor fordel når vi træner sammen med folk fra andre lande.

Er der en grænse for acceptabel opførsel?

Vi er meget tålmodige, men må også sætte grænser. Alle instruktører er ulønnede, og underviser fordi de har lyst til det. Det eneste krav der er for at kunne træne er, at man ønsker at lære Shinson Hapkido. Hvis man ikke ønsker at lære, og saboterer undervisningen eller er næsvise, kan man blive bedt om at forlade træningen.

Er der konsekvenser for fejl?

Vi afstraffer ikke elever. Men kan sagtens finde på, at sætte hele holdet til at lave armstræk o. lign., hvis de er lidt for sløve.

Er der mange skader?

Vi har så godt som ingen skader. Dog skal man være opmærksom på at tjekke op på om ens egen forsikring dækker kampsport, da det ofte koster ekstra. Klubben har ingen forsikring der dækker medlemmerne.

Er der specielle regler for opførsel?

Det er vigtigt, at dojangen er et rart sted for alle at være. Derfor snakker man fx ikke grimt om andre eller griner ad andre. Mange af teknikkerne er svære at lære, og den eneste måde at lære dem på, er ved at prøve – også selvom man laver fejl.

Hvornår åbner i til dojangen?

Dojangen åbner ca. 15 min. før træningsstart, så kom i så god tid, at du kan være omklædt og klar når træningen starter.

Jeg har slået mig – kan jeg stadig tage til træning?

Ja, men det er vigtigt at du siger det til træneren, så han ved det, og kan tage hensyn.

Jeg kan ikke finde ud af det!

Det er godt, for så er der noget vi kan lære dig. Prøv evt. at kigge på dem med farve på bælterne, og se hvor meget de har lært. De er alle startet på samme sted som dig, men har lært en masse på kort tid.

Mine venner vil se nogle teknikker – hvad gør jeg?

Der er en dårlig idé at vise teknikker. For enten skal man lave dem så langsomt at de ikke virker, eller også skal lave teknikken rigtigt, og så risikerer nogle at komme til skade. Inviter hellere vennerne med ned og se en træning.

IMG_2756

Kontingent

Her får du information omkring vores medlemskab og betaling

Er der bindingsperiode?

Nej, men I betaler kvartalsvis, og vi refunderer ikke kontingent, hvis man melder sig ud midt i en periode. Alle i dojangen er ulønnede, så kontingentet går udelukkende til lokaler, lys og varme samt forbedringer.

Hvordan betaler jeg kontingent?

Når du er meldt ind, bliver du automatisk oprettet i Holdsport.dk. Fra holdsport.dk sendes der kontingentopkrævninger ud via E-mail. I den e-mail du modtager er der et link til en betalingsportal, hvor der skal betales med dankort.

Hvordan melder jeg mig ud?

Send en mail til Torben (torben@sshhvidovre.dk).

Hvornår skal jeg meldes ind?

Når den første måned er gået, så ved du om Shinson Hapkido er noget for dig. Så udfylder du tilmeldingsblanketten og afleverer den til din træner. Du skal vedlægge 2 x pasfoto (evt. skole foto) samt 100 kr., i indmeldelsesgebyr.

Graduering

Gradueringen er der hvor man viser sine teknikker og får nye bæltefarver

Hvad er en graduering?

Det er en træning/test hvor du viser hvad du har lært, og får det næste bælte. Hele pensummet er delt ud på bælter. Jo højere bælte, jo sværere teknikker.

Hvad skal jeg kunne til gradueringen?

En masse ting. Du får et pensum, når du afleverer indmeldelsen, som viser det. Det er ikke det hele børn skal kunne, da dette pensum også gælder for voksne.

Hvornår skal jeg til graduering?

Man er klar når underviseren giver ”grønt” lys, men det er vigtigt at man også selv syntes man er klar.

Generelle ting

alt om alt

Har i en politik omkring brug af billeder?

Som forening er det tilladt at tage billeder. Tager vi længere billedserier, så deler vi linket mellem medlemmerne. Vi sorterer altid billederne, så kun de gode billeder bliver tilgængelige, og man kan til enhver tid få et billede fjernet hvis man ønsker det.

Har klubben børneattester på underviserne?

Ja, naturligvis, og vi fornyer dem hvert år. Derudover er vi altid 2 undervisere på børne holdene, og har forældre der overværer træningen.